Noutăți

Sesiuni de educație și instruire juridică și civică cu elevii

Organizatia Salvați Copiii, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, derulează proiectul „Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței”.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am finalizat cu succes sesiunile noastre de educație și instruire juridică și civică în țară. Am avut ocazia să colaborăm cu 15 școli din București, 5 școli din Iași și 5 școli din Timișoara, unde am discutat despre drepturile omului, tratamentul egal și combaterea abuzului. Ne-am bucurat să vedem interesul și implicarea elevilor și profesorilor în aceste teme importante pentru societatea noastră.

Am analizat situații reale în care drepturile omului au fost încălcate sau respectate, cum putem recunoaște și preveni discriminarea și abuzul și ce soluții legale există pentru a le combate.

Organizația Salvați Copiii derulează în România Proiectul „Cooperare interinstituțională și advocacy pentru protecția copiilor victime ale abuzului sexual și violenței” în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6, și beneficiază de o finanțare în valoare de 149.977,6 euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens, #EEANorwayGrants  

Active Citizens Fund – Romania